Blago, naročeno v spletni trgovini mamaminka.si dostavlja GLS, ki je naš pogodbeni partner.


Dostava blaga pod navedenimi pogoji je omejena na ozemlje države Slovenije.
Spletna trgovina  ni odgovorna za morebitno prekoračitev roka dostave, katere vzrok nastane po oddaji pošiljke. Dostava se izvrši na vaš naslov, naveden ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam dostavljalec pusti sporočilo o prejeti pošiljki, katero lahko ponovno dostavijo- PO DOGOVORU  DOSTAVNA SLUŽBA.

Stroški dostave
Stroške dostave krije KUPEC . Strošek dostave je 3,50 € + DDV, ki jo plača naročnik (kupec)!

Dobavni rok
Spletna trgovina mamaminka.si se zavezuje, da bo naročeno odpravila v dogovorjenem roku. Rok odprave blaga iz zaloge je največ sedem delovnih dni.
Ko bo blago odposlano oz. bo pripravljeno za prevzem, boste o tem obveščeni po elektronski pošti. Dobavni rok začne teči ob 12. uri na dan PLAČILA naročila oziroma takrat, ko boste preko e-pošte prejeli obvestilo, da je vaše naročilo v obdelavi.

V primeru, da blaga ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam ponudili nadomestni izdelek oziroma se z vami dogovorili o dobavnem roku.V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam dostavljalec pusti sporočilo o prejeti pošiljki, katero lahko ponovno dostavijo- PO DOGOVORU  DOSTAVNA SLUŽBA. Če obvestila niste prejeli, obvestite mamaminka.si , kjer bomo poskrbeli, da bo naročeno blago ponovno dostavljeno v najkrajšem možnem času.
Naročeno blago je po predhodnem dogovoru možno prevzeti tudi na sedežu podjetja GALAVITA D.O.O.

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text